Friday, December 5, 2014

Skyjuice satu!

Skyjuice satu!! glam gitu skyjuice

skyjuice = air kosong lah ... heee

sejak dua menjak ni, kalau kat kedai makan order air dah bertukar ke skyjuice satu :)

Air sangat-sangat diperlukan dalam badan kita, tambah-tambah kalu tengah dalam proses nak turunkan berat badan..

personally, me dah buat experiment kat diri sendiri 

Experiment : minum air mencukupi VS minum air so-so jer

Result :
Minum air mencukupi which is 25kg for 1L water lagi cepat turun compared to minum air so-so jer [ means air tak cukup ler]



to make sure juju minum air secukupnya, me download Apps "Water Your Body" kat handphone


Apps ni best gak  sebab dia ada reminder =D

agak-agak cam lama tak minum air kan, dia akan anta notification suh kita minum air

nak senang, sukatlah air yang kita minum..senang nak monitor giteww


now dalam perancangan nak beli botol air yang 2L tu lagi senang, leh usung ke mana-mana

nak monitor air intake pon mudah..abis 1 botol air tu dah tau 2L dah abisssss

=)

rasa cam nak beli yang ni






See..banyak kelebihan skyjuice or air ni dalam #misikurus

bonus boleh awet muda lagikkkkk!!

Petua awet muda : Bangun tido pagi-pagi, sebelom gosok gigi, minum air kosong segelas.


okies, nak skyjuice satu!
Cik Juju

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...