Tuesday, April 14, 2015

Pesta Thai di Kota Bharu kembali lagikk


memang yang dinanti-nantikan dari bulan 2 ..

bila tengok my panda's geng eny update Pesta Thai kat Kuala Terengganu...seyes jelessss melampau...wakakaka

dan pada hujung bulan lepas, Pesta Thai di Kota Bharu.....

yeeeehaaaaaa!!!


gigih snap banner :p 

macam-macam Thai foods ada..bukan food je, ada jual benda-benda lain jugak

tapi mine punya aim...ni dia


donut labuuuuuuu super sedap & coffee kaw

unfortunately, coffee nya cam dah kurang kaw compare last year...tapi donut labu tetap menten sedappppp

pakcik & makcik yang jual donut labu ni cakap melayu pon tak reti...daku kene belajar bahasa siam la kot...senang sket nak beli

ni main tunjuk-tunjuk je..dasattttt betul

tapi derang macam cam ai...hahahaha

al maklum la last year tiap-tiap ari kot pegi borong donut labu sepanjang pesta thai :p
last year besttttt sebab dekat dengan rumah --> dekat depan Masjid Muhammadi jer and ada eny

kira ada geng lah...

this year sensorang...huhuu itu yang tak merewang sangat....

just pergi tuju jerrrr....zasssss donut labu 

nyummmmsssss

bila Pesta Thai ni, prepare lah duit rm5 yer, sebab boleh kata semua barang makanan harga rm5 satu

 cuma donut labu tu rm3 satu

kalau lah ada franchise donut labu kat kota bharu....owh heaven!!

sekian cerita #PestaThai2015 oleh #cikjujudotcom

:p


hope to see you again next time

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...