Pages

Sunday, January 10, 2016

PutihAjaibbyRCW adik beradik PreciousbyRCW

Terbaru dari artis hot Malaysia RCW atau nama penuh nya Rozita Che Wan yang femes dengan perfume PreciousbyRCW tahun lepas telah mengorak langkah lebih maju dengan mengeluarkan lagi satu product line iaitu 

Lotion "PutihAjaib"

Kiranya Precious dah ada adik ler ..hahaha

Another NEW phenomenal bakal melanda Malaysia..hihu


ni dia rupa Lotion #PutihAjaibbyRCW disamping kakak dia #PreciousbyRCW 

Special #lotionputihajaib ni ialah uols boleh merasai kesan PUTIH SERTA MERTA right after 1st application

sebab tu la nama dia PUTIH AJAIB..

seriously bestttttttt!!! 

dengan bau haruman precious lagi...perghhhh wangiiiii sangatttt

tak caya?
ragu-ragu?

meh juju kasi kawan-kawan tengok sendiri live testimoni tentang PutihAjaib ni

video


dah tengok live testimoni PutihAjaibbyRCW ni?

Berminat nak cuba? Berapa harga dia?
dun wori lah, harga confirm affordable

untuk 110ml

RM35.90 SM
RM37.90 SS

exclude postage

nak best lagi uols boleh dapatkan dedua beradik ni sekali gus dengan harga termasuk postage daaaa~


skang SPECIAL combo price discount untuk adik beradik ni 

RM70 inclusive postage..so uols jimat bayar postage

COD available untuk area kota bharu & sekitarnya

further info boleh olla 

cikjuju 
017-9330139

for more updates boleh follow IG : @cikjuju_

daa~




Saturday, January 9, 2016

Petua Mudah Hilangkan Jeragat dengan cepat

Hari sabtu petang tiba-tiba juju dapat whatsapp dari seseorang nak beli sabun homemade by Suzyhoney untuk hilangkan jeragat.

Selepas consult semua, akak ni setuju nak beli sabun safron which is TERBAIK untuk memudarkan jeragat kat muka kita.

Alang-alang juju nak share teruslah petua mudah sesangat untuk hilangkan jeragat dengan cepat

serious sangat SIMPLE jer.

Bahan-bahan yang diperlukan hanyalah 2 iaitu :

Potato

Lemon


Cara-caranya :

1. Parut ubi kentang 
2. Perahkan lemon pada potato tadi
3. Sapukan bahan tadi kat kawasan muka yang berjeragat
4. Biarkan selama 15-20 minit
5. Bilas sehingga bersih

Petua mudah untuk hilangkan jeragat ni harus diamalkan 2x sehari selama sebulan untuk mendapatkan hasil yang memuaskan yakni jeragat akan berkurangan dengan cepat.

sambil tu, masalah jeragat boleh jugak gunakan sabun safron homemade. Chemical FREE tau sabun safron ni. Salah satu produk untuk hilangkan jeragat di muka lebih cepat.


Khasiat Sabun Safron
RM28 seketul

  • Menghilangkan bau badan dan kotoran
  • Kulit bertambah cerah & lembut
  • Mencegah kuman
  • Mampu menghilangkan penyakit kulit seperti ruam, gatal, panau, kurap, kudis, kulit kering etc
  • Mampu menghilangkan jerawat, jeragat, bintik hitam, kedutan pada muka & garis penuaan.
Hopefully ada perbezaan lah akak tu selepas guna sabun safron & petua kat atas untuk kurangkan kesan jeragat kat muka dia dengan cepat..amin



Love,
Cikjuju

Entry pertama untuk tahun 2016

Bismillah

ni merupakan entry pertama www.cikjuju.com untuk tahun baru 2016. Bila ler nak consistent menulis blog neh..aduh sayang!!

it's time to say goodbye. 2015 dah berlalu dengan 1001 kenangan manis, masin, masam, pahit, etc semua adalah..yang pasti semua tu memberi pengalaman & pengajaran buat diri ini.

Hello 2016
semoga 2016 lebih baik dari tahun sebelum sebelum ni..insya allah

This year me nak :

1. settle hutang piutang T_T serabut idup selagi tak selesai hutang neh

2. PhD journey begin Feb ni..mudah-mudah dapat mybrain15 ..amin. So kene start dah baca articles!!!

3. Sambung balik projek RM5 & RM20 yang tergendala dulu..culassss!!

4. Simpan gold ..blink blink..hahaha but still study tentang gold lagi.

5. baca buku ilmiah sebulan sekali ..kata dapat baucer buku kan ...harussss lah membaca yer dop :p

6. Get back to zumba, bellydance & swimming of course!! ditinggalkan since preparation wedding aritu sampai lani tak sempat nak consistent bebetul..huh stamina memang drop giler-giler..

Starting 2016 ni alhamdullilah sales jual perfume artis malaysia ni boleh tahan lajuuuuu..almost tiap-tiap hari ada order. syukur sangat. Paling latest CheTa keluarkan losyen #PutihAjaibbyRCW ..Putih SERTA MERTA uols....heeee.


nanti bakal direview tentang losyen ni hokay

stay tune!!



Sebelom berakhir, lets us pray to Allah supaya tahun 2016 lebih baik, dipermudahkan semua urusan kita semua dunia akhirat..

Ya Allah
berilah kami iman yang sempurna
Ilmu yang memberi manfaat
Rezeki yang halal & berkat
Rakan-rakan yang terbaik
Rumahtangga yang bahagia
Usia yang berkat
Doa yang mustajab
Hajat yang tertunai
Kesihatan yang berterusan
Hutang yang terbayar
Keselamatan & Kesejahteraan dunia & akhirat
Amin



Love,
CikJuju

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...