Monday, June 22, 2015

Mak Makan Nasi 3x sehari, TAPI turun 12kg ...Amazing!!


Bila saya tengok testimoni Mak Juli dalam group PINPower, serious berdetak hati ku tau.

acik ni consume #SetKempisPerut jer boleh turun 12kg!! makan nasi  hokeyyyy

perghhhhh...double teruja..terus saya personal message dengan Juli.




Me : Mak pakai Premium Beautiful ke?

Juli : Mak amik set kempis perut je


Me : Mak amik set kempis perut tu bape lama?

Juli : Mak amik dekat 3 bulan. 
         Nampak beza sangat..makin aktif
         Lutut pun dah tak sakit dah...solat pun tak pakai kerusi dah

Me : Berat mak dari bape ke bape?

Juli : Berat mak dari 85 ke 73. Mak makan macam biasa je
         cuma makan dalam kuantiti sedikit..
         Nasi sehari 3x..hehe

Me: hehehe itu awesome!!
       makan nasi tapi boleh turun..
       mak buat workout tak?

Juli : Mak tak workout..cuma buat kerja rumah je..
         Petang berkebun cikit-cikit

         Mak makan nasi takde kanji kak..sebab kene kawal diabetes.
         Tapi sekarang semua normal.
         BP normal..diabetes normal
         Berat pun turun.

Me : umur mak berapa?

Juli : Umur mak 57 dah kak

Kagumlah saya dengan Mak. 3 bulan rajin amal minum mineral coffee dan garlic tablet boleh dapat result yang camni. phewwww

kita yang ala-ala muda belia ni confirm result best punya! nak-nak pakai premium beautiful, lagi berganda-ganda besttttt result dia. 

Why? sebab anak Mak, Juli ni dah  proof herself..nanti kita cerita pasal Juli cay

kasi T.E.A.S.E.R dulu 



Testimonial Ibu & Anak sama besttttt dengan Set Kempis Perut ni :D

Sempena bulan ramadhan, boleh bagi hadiah kat mak kita Set Kempis Perut ni, 
bukan takat kempis perut, mak makin cantik, badan makin sihat..Insya allah dengan izin-Nya.

If nak Garlic Tablet jer pon boleh, nak Mineral Coffee jer pon boleh :D

Olla jer kat 017.933.0139

mama saya pon dah suka kat Garlic Tablet ni, buang angin dalam badan...badan rasa ringan & lega.

Khasiat dan Kelebihan Garlic Tablet boleh baca SINI.


Love, 
Cik Juju






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...